Familieschommel

Robinia familieschommel met dik touw voor vier personen.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2228RK
€ 5.779,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2228RK
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind, Puber, Volwassene
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 271
Valhoogte (cm) 148
Breedte vrije ruimte (cm) 400
Lengte vrije ruimte (cm) 800
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 32

Robinia familieschommel

De Robinia familieschommel is een grote touwschommel voor het hele gezin! Op deze schommel kunnen ongeveer vier mensen tegelijk schommelen. De schommel heeft een Robinia houten frame met vier staanders. Aan de bovenbalken, tevens van Robinia, hangt een dik scheepstouw om op te zitten en schommelen. Het schommeltouw is opgehangen met zwarte touwen met staalkern.

Specificaties Robinia familieschommel

De Robinia familieschommel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van de familieschommel zijn bijna drie meter hoog en gemiddeld 17 centimeter dik.

De valhoogte van de schommel is 148 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. Vanwege slijtplekken raden wij een valdempende ondergrond aan. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia familieschommel?

Heb je vragen over de Robinia familieschommel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!