Mega familieschommel

Robinia schommelframe met grote touwschommel voor negen personen.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2228RG
€ 7.011,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2228RG
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind, Puber, Volwassene
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 413
Valhoogte (cm) 144
Breedte vrije ruimte (cm) 515
Lengte vrije ruimte (cm) 1124
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 56

Robinia mega familieschommel

De Robinia mega familieschommel is een enorme touwschommel voor het hele gezin en meer! Op deze schommel kunnen wel negen mensen tegelijk schommelen. De schommel heeft een Robinia houten frame met zes grote staanders. Aan de bovenbalken, tevens van Robinia, hangt een dik scheepstouw om op te zitten en schommelen. Het schommeltouw is opgehangen met zwarte touwen met staalkern.

Specificaties Robinia mega familieschommel

De Robinia mega familieschommel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van de familieschommel zijn ruim vier meter hoog en gemiddeld 17 centimeter dik.

De valhoogte van de schommel is 144 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. Vanwege slijtplekken raden wij een valdempende ondergrond aan. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia mega familieschommel?

Heb je vragen over de Robinia mega familieschommel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!