Wip, 2-zits

Robinia wipwap voor twee personen.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2001R
€ 1.127,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2001R
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 112
Valhoogte (cm) 104
Breedte vrije ruimte (cm) 220
Lengte vrije ruimte (cm) 603
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 13
Type fundering Montage in de grond

Robinia 2-zits wipwap

De Robinia 2-zits wip is een leuke toevoeging voor speeltuinen en schoolpleinen. Met twee personen om-en-om de lucht in, of balans zoeken en evenwicht houden. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving!

Specificaties Robinia 2-zits wipwap

De Robinia 2-zits wipwap wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De balk is 4 meter lang en heeft een diameter van 20 tot 25 centimeter.

De valhoogte van de wip is net iets meer dan 1 meter, waardoor het toestel niet op elke ondergrond geplaatst kan worden. Samen met het RVS scharnier zorgen de PE paalkapjes ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia 2-zits wipwap?

Heb je vragen over de Robinia 2-zits wipwap? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!