Enkele hoogwip

Robinia hoge wipwap met twee zitjes.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2005RA
€ 2.811,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2005RA
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 336
Valhoogte (cm) 123
Breedte vrije ruimte (cm) 603
Lengte vrije ruimte (cm) 437
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 33

Robinia Enkele Hoogwip

De Enkele Hoogwip is een leuke toevoeging voor speeltuinen en schoolpleinen. Met twee personen kan je om-en-om de lucht in, of balans zoeken en evenwicht houden. Deze hoogwip is niet een gebruikelijk wipwap die je vaak ziet in de speeltuin. Door de hogere constructie hebben kinderen nog meer het gevoel dat ze de lucht in gaan, wat weer voor meer speelbeleving zorgt. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving!

Specificaties Robinia Enkele Hoogwip

De Robinia Enkele Hoogwip wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout.
Deze hoogwip heeft een maximale hoogte van 336 centimeter met daarbij een maximale valhoogte van 123 centimeter. Daarnaast er een vrije ruimte oppervlakte nodig van 26,4 vierkante meter. 

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia Enkele Hoogwip?

Heb je vragen over de Robinia Enkele Hoogwip? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!