Klimpalen verbonden met apentouwen

Robinia klimpalen met daartussen verschillende apentouwen.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2122
€ 1.948,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2122
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 200
Valhoogte (cm) 200
Breedte vrije ruimte (cm) 643
Lengte vrije ruimte (cm) 686
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 435

Robinia klimpalen met apentouwen

De Robinia klimpalen met apentouwen is een uitdagend klimtoestel voor bijvoorbeeld speeltuinen of schoolpleinen. Klimmen en slingeren aan de verschillende apentouwen. De Robinia klimpalen met apentouwen is te combineren met bijna elk ander evenwichts- en klimtoestel, om zo een uitdagend klimparcours te maken.

Specificaties klimpalen met apentouwen

De Robinia klimpalen met apentouwen wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De klimpalen van het toestel zijn 2,0 meter hoog. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het klimtoestel is 200 centimeter. Dit toestel moet dus geplaatst worden op een voldoende valdempende ondergrond, bijvoorbeeld valzand. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia klimpalen met apentouwen?

Heb je vragen over de Robinia klimpalen met apentouwen? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!