Zandtafel, diameter 150cm

Robinia ronde tafel ten behoeve van een zandspel.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2409R-150
€ 1.048,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2409R-150
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 49
Valhoogte (cm) 49
Breedte vrije ruimte (cm) 450
Lengte vrije ruimte (cm) 450

Robinia zandtafel

De Robinia zandtafel is een speeltafel waarmee kinderen een fantasie zandspel kunnen creëren. De tafel kan dienen als bijvoorbeeld keukentje of kinderen kunnen er iets op bouwen. De Robinia zandtafel is goed te combineren met de Robinia zandbakrand of met andere water en zand toestellen.


Specificaties Robinia zandtafel

De Robinia zandtafel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De speeltafel heeft een diameter van 150 centimeter.
De valhoogte van het water- en zand speeltoestel is altijd minder dan 60 centimeter. Hierdoor kunnen de tafel op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden.


Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.
Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!


Meer informatie over de Robinia zandtafel?

Heb je vragen over de Robinia zandtafel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!