Watertafel met hoge rand en één gat

Robinia watertafel met een hoge rand en een gat.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2412JE-1
€ 1.504,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2412JE-1
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 90
Valhoogte (cm) 90
Breedte vrije ruimte (cm) 390
Lengte vrije ruimte (cm) 390
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 15

Robinia watertafel met hoge rand

De Robinia watertafel met hoge rand en een gat is een speeltafel waarmee kinderen een fantasie water- en zandspel kunnen creëren. De water tafel heeft een stop, die open en dicht gezet kan worden, waardoor het water kan wegstromen. Kinderen kunnen er bijvoorbeeld een kleine waterreservoir van maken. De Robinia watertafel met hoge rand en een gat is goed te combinieren met andere water- en zand toestellen

Specificaties Robinia watertafel met hoge rand

De Robinia watertafel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De speeltafel heeft een diameter van 90 centimeter.

De valhoogte van het water- en zand speeltoestel kan variëren afhankelijk van de hoogte van de tafel. De maximale valhoogte is 90 centimeter, in dit geval moet de water tafel geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat of voldoende valdempende ondergrond.  

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia watertafel?

Heb je vragen over de Robinia watertafel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!