Waterspel River

Robinia waterspel met RVS pomp

Op voorraad
Art. Nr.
IJ8022
€ 5.450,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ8022
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 140
Valhoogte (cm) 48
Breedte vrije ruimte (cm) 494
Lengte vrije ruimte (cm) 740

Robinia Waterspel Atlantic

Het Robinia waterspel Atlantic is een multifunctioneel speeltoestel voor de jongere schoolkinderen en zelfs peuters. Het speeltoestel is een combinatie van verschillende speelonderdelen. De kinderen kunnen op verschillende plaatsen met het water spelen. Door de grote variatie aan speeltoestellen is er veel afwisseling in het waterspel.

Specificaties Robinia Waterspel River

Het Robinia waterspel River is een waterspel van ruim 5 meter lang, je hebt dus een ruim oppervlak speelruimte. Het waterspel is op haar hoogste punt 95 centimeter hoog, ook de kleintjes kunnen dus al met dit waterspel spelen

De valhoogte van het zand- en water speeltoestel is 0 centimeter. Dit toestel kan dus op elke ondergrond geplaatst worden. Er zijn verschillende onderdelen in dit waterspel; een robuuste waterpomp van RVS, gevolgd door een watergoot in V-vorm, waarvan één tak overloopt in een rechte watergoot.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia Waterspel River?

Heb je vragen over de Robinia waterspel River? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!