Waterspel Oceanië

Robinia waterspel met klassieke gietijzeren pomp.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ8025
€ 7.934,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ8025
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 145
Valhoogte (cm) 10
Breedte vrije ruimte (cm) 747
Lengte vrije ruimte (cm) 748

Robinia Waterspel Oceanië

Het Robinia waterspel Oceanië is een multifunctioneel speeltoestel voor de jongere schoolkinderen en zelfs peuters. Het speeltoestel is een combinatie van verschillende speelonderdelen. De kinderen kunnen op verschillende plaatsen met het water spelen. Door de grote variatie aan speeltoestellen is er veel afwisseling in het waterspel.

Specificaties Robinia Waterspel Oceanië

Het Robinia waterspel Oceanië is een waterspel van ruim 5 meter lang en loopt uit in drie verschillende takken, je hebt dus een ruim oppervlak speelruimte. Het waterspel is op haar hoogste punt 95 centimeter hoog, ook de kleintjes kunnen dus al met dit waterspel spelen

De valhoogte van het zand- en water speeltoestel is minder dan 30 centimeter. Dit toestel kan dus op elke ondergrond geplaatst worden. Er zijn verschillende onderdelen in dit waterspel; een klassieke gietijzeren waterpomp, deze pompt het water in een watergoot in V vorm. De ene kant van deze watergoot loopt door in een rechte watergoot die eindigt op een watertafel. De andere kant wordt gevolgd door nog een watergoot in V vorm, deze uiteindes eindigen beide in een watertafel.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia Waterspel Oceanië?

Heb je vragen over de Robinia waterspel Oceanië? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!