Waterspel Laguna

Robinia waterspel met RVS pomp.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ8021
€ 6.074,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ8021
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 140
Valhoogte (cm) 48
Breedte vrije ruimte (cm) 502
Lengte vrije ruimte (cm) 611

Robinia Waterspel Laguna

Het Robinia waterspel Laguna is een multifunctioneel speeltoestel voor de jongere schoolkinderen en zelfs peuters. Het speeltoestel is een combinatie van verschillende speelonderdelen. De kinderen kunnen op verschillende plaatsen met het water spelen. Door de grote variatie aan speeltoestellen is er veel afwisseling in het waterspel.

Specificaties Robinia Waterspel Laguna

Het Robinia waterspel Laguna is een waterspel van ruim 2.5 meter lang. Het waterspel is op haar hoogste punt 95 centimeter hoog, ook de kleintjes kunnen dus al met dit waterspel spelen

De valhoogte van het zand- en water speeltoestel is 0 centimeter. Dit toestel kan dus op elke ondergrond geplaatst worden. Er zijn verschillende onderdelen in dit waterspel; een robuuste waterpomp van RVS,  vervolgens een watergoot in V vorm die eindigt in een watertafel.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia Waterspel Laguna?

Heb je vragen over de Robinia waterspel Laguna? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!