Waterspel Atlantic

Robinia waterspel met houten pomp met draaischijf.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ8026
€ 11.855,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ8026
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 147
Valhoogte (cm) 26
Breedte vrije ruimte (cm) 1055
Lengte vrije ruimte (cm) 1194

Robinia Waterspel Atlantic

Het Robinia waterspel Atlantic is een multifunctioneel speeltoestel voor de jongere schoolkinderen en zelfs peuters. Het speeltoestel is een combinatie van verschillende speelonderdelen. De kinderen kunnen op verschillende plaatsen met het water spelen. Door de grote variatie aan speeltoestellen is er veel afwisseling in het waterspel.

Specificaties Robinia Waterspel Atlantic

Het Robinia waterspel Atlantic is een waterspel van ruim 12 meter lang, je hebt dus een ruim oppervlak speelruimte. Het waterspel is op haar hoogste punt 95 centimeter hoog, ook de kleintjes kunnen dus al met dit waterspel spelen

De valhoogte van het zand- en water speeltoestel is 0 centimeter. Dit toestel kan dus op elke ondergrond geplaatst worden. Er zijn verschillende onderdelen in dit waterspel; een waterpomp met draaischijf, gevolgd door een waterreservoir. Vervolgens komen er watergoten, deze splitsen zich op in twee takken, hierdoor kunnen er veel kinderen zich tegelijkertijd vermaken met dit waterspel. De waterpomp is voorzien van een draaischijf, dit maakt het pompen gemakkelijker omdat er minder kracht nodig is als bij een hendel.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia Waterspel Atlantic?

Heb je vragen over de Robinia waterspel Atlantic? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!