Waterreservoir

Robinia uitgeholde stam met een stop die kan dienen als waterreservoir voor een waterspel.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2412K
€ 660,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2412K
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 95
Breedte vrije ruimte (cm) 332
Lengte vrije ruimte (cm) 553

Robinia waterreservoir

De Robinia waterreservoir is een speeltoestel waarmee een fantasie water- en zandspel gecreëerd kan worden. Het reservoir kan op verschillende manieren geplaatst worden. Door de stop kan het wat opgeslagen worden in de stam. De Robinia waterreservoir is goed te combineren met andere water- en zand toestellen. Samen met deze toestellen kan er een enorm waterspel gemaakt worden, waarmee kinderen zich uren kunnen vermaken.

Specificaties Robinia waterreservoir

De Robinia watertafel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het waterreservoir kan op verschillende hoogtes geplaatst worden.

De valhoogte van het zand- en water speeltoestel is 0 centimeter. Dit speeltoestel kan geplaatst worden op elke ondergrond, en dus ook op betontegels. De PE paalkapjes ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat! 

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia waterreservoir?

Heb je vragen over de Robinia waterreservoir? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!