Waterpomp, grondwater

Robinia waterpomp met een draaischijf ten behoeve van een waterspel.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2423-GD
€ 2.558,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2423-GD
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 133
Valhoogte (cm) 13
Lengte vrije ruimte (cm) 345
Breedte vrije ruimte (cm) 365
Levertijd Levertijd in overleg

Robinia waterpomp

De Robinia waterpomp is een speeltoestel waarmee een fantasie water- en zandspel gecreëerd kan worden. Met de waterpomp kunnen de kinderen zelf water omhoog pompen daar aan de draaischijf te draaien. De Robinia waterpomp is goed te combineren met andere water- en zand toestellen. Samen met deze toestellen kan er een enorm waterspel gemaakt worden, waarmee kinderen zich uren kunnen vermaken.

Specificaties Robinia waterpomp

De Robinia waterpomp wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De waterpomp kan aangesloten op grondwater en een normale waterleiding.

De valhoogte van het zand- en water speeltoestel is 0 centimeter. Dit speeltoestel kan geplaatst worden op elke ondergrond, en dus ook op betontegels.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia waterpomp?

Heb je vragen over de Robinia waterpomp? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!