Vogelnestschommel

Robinia schommelframe met vogelnestschommel.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
ZWEB2204R
€ 2.475,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. ZWEB2204R
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind, Puber
Materiaalgroep Robinia
Levertijd Levertijd in overleg
Type fundering Montage in de grond

Robinia vogelnestschommel

De Robinia vogelnestschommel is een uitdagende schommel waar liggend op geschommeld kan worden. Op deze schommel kunnen meerdere kinderen tegelijk spelen. De vogelnestschommel heeft een Robinia houten frame met vier staanders. Aan de bovenbalk, tevens van Robinia, is de vogelnest opgehangen met RVS kettingen.

Specificaties Robinia vogelnestschommel

De Robinia vogelnestschommel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van de vogelnestschommel zijn ruim tweeënhalf meter hoog en gemiddeld 17 centimeter dik. Het vogelnest kan een diameter hebben van 90 centimeter of 120 centimeter.

De valhoogte van de schommel is 150 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. Vanwege slijtplekken raden wij een valdempende ondergrond aan. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia vogelnestschommel?

Heb je vragen over de Robinia vogelnestschommel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!