Voetbalkooi, 29x16m

Stalen voetbalkooi.
Op voorraad
Art. Nr.
IP-SOC203
€ 43.235,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IP-SOC203
Activiteit: Voetbal
Materiaalgroep Staal
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind, Puber
Lengte vrije ruimte (cm) 3126
Breedte vrije ruimte (cm) 1809
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 563
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Stalen mega voetbalkooi 29x16

De mega voetbalkooi 29x16 meter is een veld met omheining waarin u kunt voetballen. De voetbalkooi is omringt met hekjes van één meter hoog. De hekken zorgen ervoor dat de ballen niet zomaar wegrollen. De voetbalkooi heeft afgeronde hoeken en twee doeltjes. Bij de doeltjes op de breedte is er een doorgang waar u naar binnen en buiten kunt open. De doeltjes en afgeronde hoeken hebben accentekleuren.

Specificaties stalen voetbalkooi 29x16

Alle onderdelen van de voetbalkooi zijn uitgevoerd in gegalvaniseerd staal en voorzien van poedercoat, mogelijk in elke RAL kleur. De voetbalkooi is 1 meter hoog en worden in de grond verankerd. Het veld is 29,00 bij 16,00 meter n de buitenmaten van de voetbalkooi zijn 31,26 bij 18,06 meter.

Waarom bestellen bij IJreka speeltoestellen?

Al onze sportkooien en voetbalkooien zijn vandalisme proof ontworpen voor de openbare ruimte. Zowel de grijze als de oranje delen zijn op verzoek te kleuren in elke RAL kleur. Door de gegalvaniseerd stalen basis en de egale poedercoat hebben de hekken een gegarandeerd mooie uitstraling.

Meer informatie over stalen voetbalkooi 29x16?

Heb je vragen over de voetbalkooi? Bij IJreka speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel sporttoestel. Neem contact met ins op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!