Voetbalkooi, 25x12m

Voetbalkooi met volledige stalen omheining en twee doelen, optioneel met twee baskets.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
ZWEB-SOC202
€ 34.620,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. ZWEB-SOC202
Activiteit: Voetbal, Basketbal
Materiaalgroep Staal
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind, Puber
Lengte vrije ruimte (cm) 2726
Breedte vrije ruimte (cm) 1209
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 324
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Stalen Voetbalkooi 25x12

De voetbalkooi van 25x12 is een voetbalkooi om in te kunnen voetballen in de openbare ruimte. De voetbalkooi is omringt met hekjes van twee meter hoog. De hekken zorgen ervoor dat de voetbal niet wegrolt. Het voetbalveldje heeft afgeronde hoeken en twee voetbaldoeltjes. Bij beide voetbaldoeltjes is een doorgang waardoor u naar binnen kunt gaan. De doeltjes en de ronde hoeken hebben een accentekleur. U kunt er ook voor kiezen om boven beide doeltjes een basket te nemen. Hierdoor kan de voetbalkooi ook gebruikt worden als basketbalveld.

Specificaties stalen voetbalkooi 25x12

Alle onderdelen van de voetbalkooi zijn uitgevoerd in gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoat, mogelijk in elke RAL kleur. De voetbalkooi is 1 meter hoog en wordt in de grond verankerd. Het veld is 21,00 bij 12,00 meter en de buitenmaten van het pannaveld zijn 27,26 x 14,06 meter.

Waarom betellen bij IJreka speeltoestellen?

Als onze sportkooien en voetbalkooien zijn vandalisme proof ontworpen voor de openbare ruimte. Zowel de grijze als de oranje delen zijn op verzoek te kleuren in elke RAL kleur. Door de gegalvaniseerd stalen basis en de egale poedercoat hebben de voetbalhekken een gegarandeerd mooie uitstraling.

Meer informatie over het stalen voetbalkooi 25x12?

Heb je vragen over de voetbalkooi? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel sporttoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!