Trekpont 210x220cm, Eiken

Eiken trekpont van 120x220cm.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ5006C
€ 12.590,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5006C
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Hardhout
Hoogte toestel (cm) 129
Breedte vrije ruimte (cm) 518

Trekpont 210x220 cm.

Een trekpont is een houten plateau in het water wat vooruit beweegt als je aan een touw trekt. Bij deze trekpont loopt het touw door een katrol en zit het vast aan de trekpont. Hierdoor kun je de trekpont naar jouw kant trekken als hij aan de overkant staat. Deze trekpont is gemaakt van eikenhout.

Wanneer de afstand die de trekpont aflegt langer als 8 meter is, is het verplicht om verbredingen aan de zijkanten toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat de trekpont minder makkelijk om kan slaan. De lengte van de vrije ruimte wordt bepaald door de lengte van de oversteek.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Trekpont?

Heb je vragen over de trekpont? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!