Ster klim-duikelrek

Driedelig duikelrek met RVS duikelstangen en Robinia staanders met in het midden een klimrek. 
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2089-02R
€ 1.890,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2089-02R
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 146
Valhoogte (cm) 139
Breedte vrije ruimte (cm) 506
Lengte vrije ruimte (cm) 569
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 20

Robinia Ster Klim-Duikelrek

Het Robinia Ster Klim-Duikelrek met RVS duikelstang is een onmisbaar speeltoestel in je speeltuin of speelplaats. Dit is een combinatie tussen een klimrek en een duikelrek. Voor ieder wat wils! Naast klimmen, kunstjes oefenen en rondjes draaien kunnen, vooral meiden, duikelrekken ook gebruiken als verzamelplaats om te kletsen. 

Specificaties Robinia Ster Klim-Duikelrek

Het Robinia Ster Klim-Duikelrek wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het toestel is 146 centimeter hoog en heeft een vrije ruimte nodig met een oppervlakte van 20 m2. Met een valhoogte van 139centimeter kan het duikelrek op een goede grasmat of in het zand geplaatst worden.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia Ster Klim-Duikelrek

Heb je vragen over het Robinia Ster Klim-Duikelrek? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!