Stelten met twee klimnetten

Robinia stelten met twee klimnetten in verschillende hoogtes.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2025A
€ 2.913,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2025A
Leeftijdsgroep Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 296
Valhoogte (cm) 250
Breedte vrije ruimte (cm) 497
Lengte vrije ruimte (cm) 829
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 31
Type fundering Montage in de grond

Robinia stelten met twee klimnetten

De Robinia stelten met twee klimnetten zijn een uitdagende toevoeging voor speeltuinen en schoolpleinen. Klimmen tot ruim twee meter hoog. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving. De Robinia stelten met twee klimnetten zijn te combineren met bijna elk ander evenwichts- en klimtoestel, om zo een uitdagend klimparcours te maken.

Specificaties Robinia stelten met twee klimnetten

De Robinia stelten met twee klimnetten worden, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het hoogste net is 2,50 meter hoog en het lage net is 1,75 meter hoog. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het klimtoestel is 2,50 meter. Dit toestel moet dus geplaatst worden op voldoende valdempende ondergrond, bijvoorbeeld valzand. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia stelten met twee klimnetten?

Heb je vragen over de Robinia stelten met twee klimnetten? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!