Speeltoren Alpinist

Robinia speeltoren met glijbaan, touwbrug en klimtouw. 
Op voorraad
Art. Nr.
IJ4006
€ 14.102,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ4006
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind, Puber
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 440
Valhoogte (cm) 150
Breedte vrije ruimte (cm) 700
Lengte vrije ruimte (cm) 1217
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 50.27

Robinia Speeltoren Alpinist

De Robinia speeltoren is een multifunctioneel speeltoestel voor de jongere schoolkinderen. Het speeltoestel is een combinatie van een klimtoren met verschillende speelonderdelen. Kinderen kunnen naar boven klimmen via de trap, de touwbrug of het klimtouw. Vervolgens kunnen ze weer naar beneden via de glijbaan. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving!

Specificaties Robinia Speeltoren Alpinist

De Robinia speeltoren wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het speeltoestel is bijna 4,5 meter hoog. Het toestel heeft een maximale valhoogte van 1,5 meter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen van de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.
Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia Speeltoren Alpinist?

Heb je vragen over de Robinia Speeltoren Alpinist? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!