Speelberging

Robinia berging met twee klimonderdelen en een glijbaan.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ7418

Prijs op aanvraag

Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ7418
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 277
Valhoogte (cm) 125
Breedte vrije ruimte (cm) 550
Lengte vrije ruimte (cm) 832
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 457

Robinia Speelberging

De Robinia speelberging is een multifunctioneel toestel. De berging bestaat uit twee delen met een speelgedeelte en een opslaggedeelte. Het speelgedeelte heeft een klimwand en een klimtrap, waarmee naar het platform met glijbaan geklommen kan worden. De berging kan perfect toegepast worden op bijvoorbeeld schoolpleinen.

Specificaties Robinia speelberging

De Robinia speelberging wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De schoolpleinberging is ruim tweeënhalf meter hoog. Het speelplatform met glijbaan heeft een hoogte van 125 centimeter.

De valhoogte van het speelgedeelte is 125 centimeter. De speelberging moet dus op een valdempende ondergrond worden geplaatst.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia speelberging?

Heb je vragen over de Robinia speelberging? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!