Speelschip, driemaster

Robinia speelschip bestaande uit drie delen. Met klimmogelijkheden tot grote hoogte en een glijbaan.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ7385A

Prijs op aanvraag

Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ7385A
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind, Puber
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia

Robinia speelschip, driemaster

Het driemaster Robinia speelschip is een enorm scheepswrak bestaande uit drie delen. Op de boeg vind je de RVS glijbaan waar je doormiddel van een uitdagende klimstructuur kunt komen. De hoge klimmast met rubber mat en glijstangen is alleen voor de echte durfal! Klimmen tot ruim 2 meter hoog! De achtersteven van het speelschip is een rustige speelplek met veel plaats om te ontmoeten en te zitten. Onder de achtersteven kan je je ook goed verstoppen! Het touwwerk en de netten verbinden het geheel.

Specificaties Robinia speelschip, driemaster

Het Robinia speelschip wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De hoogste mast van het speelchip is ruim zes meter hoog. Alle staanders zijn gemiddeld 17 centimeter dik.

De valhoogte van het speelschip is 2 meter. Dit toestel moet dus op een voldoende valdempende ondergrond geplaatst worden. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia speelschip, driemaster?

Heb je vragen over het Robinia houten speelschip? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!