Regenrad spelpaneel

Robinia spelpaneel met een regenrad voor het maken van een regengeluid.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2030E

Robinia regenrad spelpaneel

Het Robinia regenrad muziekpaneel is een leuk speeltoestel waar kinderen samen mee kunnen spelen. Tussen de twee robinia staanders hangt een draaibaar regenrad met korreltjes erin. Door het rad te draaien maken de korrels een regen geluid in de trommel. De gekleurde paalkapjes maken het toestel nog speelser en duurzamer.

Specificaties Robinia regenrad spelpaneel

Het Robinia regenrad spelpaneel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van het spelpaneel zijn ongeveer 1,45 meter hoog.

Dit spelpaneel heeft geen valhoogte, omdat het als niet beklimbaar wordt beschouwd. Het mag dus ook op tegels geplaatst worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia spelpanelen?

Heb je vragen over de Robinia spelpanelen? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Specificaties
Meer informatie
Art. Nr. IJ2030E
Korte Omschrijving

Robinia spelpaneel met een regenrad voor het maken van een regengeluid.

Materiaalgroep Robinia
Valhoogte (cm) 0
Breedte vrije ruimte (cm) 212
Lengte vrije ruimte (cm) 355
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 0
Hoogte toestel (cm) 146