Het beste van beide werelden

Gebaseerd op een sterk partnerschap

De afgelopen 10 jaar hebben IJreka Speeltoestellen en LEDON een sterk partnerschap ontwikkeld. Samen streven we ernaar droomspeeltuinen te creëren en de dromen van kinderen tot leven te brengen.

Door onze samenwerking, zijn we in staat om kinderen het beste van twee werelden te geven door Robinia Hout en duurzaam kunststof te combineren in één speelwereld.

IJreka Speeltoestellen en LEDON kunststof speeltoestellen hebben een deskundig inzicht in hoe de keuze van materialen, kleuren en vormen een directe invloed heeft op de ontwikkeling van kinderen.

Met deze hechte samenwerking kunnen we speelervaringen creëren met een hoge speelwaarde.

LEDON en IJreka samenwerkingLEDON en IJreka samenwerking

Maak kennis met LEDON

Al meer dan 50 jaar produceert het familiebedrijf, LEDON onderhoudsarme speeltoestellenspeeltoestellen ontwikkeld met kinderen
voor kinderen. Een van de kernwaarden van LEDON is het produceren van kwalitatief hoogwaardige speeltoestellen te produceren die specifiek zijn afgestemd op de van kinderen, voor alle leeftijdsgroepen.


Ze richten zich op het belang van het creëren van een voor de ontwikkeling van kinderen en om kinderen de ruimte te geven voor rollenspel, het versterken van cognitieve vaardigheden te versterken en de ontwikkeling van fijne en grove motorische vaardigheden.

Waarom wij samenwerkern met LEDON?

  • Deense productie en kwaliteit
  • Onderhoudsarme en recyclebare materialen
  • Themaspeeltuinen inspireren tot spelen
  • Veiligheid goedgekeurd volgens EN 1176
IJreka en LEDON samenwerkingIJreka en LEDON samenwerking

Bekijk de kunststof speeltoestellen van LEDON