Pannaveld, 7x7m

Stalen pannaveldje, met twee voetbaldoeltjes.
Op voorraad
Art. Nr.
IP-SOC001
€ 8.157,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IP-SOC001
Activiteit: Voetbal
Leeftijdsgroep Schoolkind, Puber

Stalen pannaveld 7x7

Het pannaveld van 7 bij 7 meter is onze kleinste voetbalring om te kunnen voetballen in de openbare ruimte. Dit pannaveldje bestaat uit meerdere hekjes van een meter hoog die er voor zorgen dat de voetbal niet wegrolt. Het vierkante voetbalveld heeft afgeronde hoeken en twee dichte pannadoeltjes. Aan beide kanten is er een toegangspoortje met een extra ballenvanger om het wegrollen van de voetbal zo veel mogelijk te voorkomen. De toegangspoortjes, pannadoeltjes en ronde hoeken hebben een accentkleur.

Specificaties stalen pannaveld 7x7

Alle onderdelen van het pannaveld zijn uitgevoerd in gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoat, mogelijk in elke RAL kleur. De pannadoeltjes en ballenvangers zijn 1 meter hoog en worden in de grond verankerd.

Het voetbalveld is 7,00 bij 7,00 meter en de buitenmaten van de pannakooi zijn 9,26 x 9,00 meter.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze sportkooien en voetbalkooien zijn vandalisme proof en ontworpen voor de openbare ruimte. Zowel de grijze als de oranje delen zijn op verzoek te kleuren in elke RAL kleur. Door de gegalvaniseerd stalen basis en de egale poedercoat hebben de voetbalkhekken gegarandeerd een mooie uitstraling.

Meer informatie over Stalen pannaveld 7x7?

Heb je vragen over het pannaveld? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!