Pannaveld, 11x7m

Stalen pannaveldje, met twee voetbaldoeltjes en ballenvangers. Optioneel met baskets.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
ZWEB-SOC003
€ 14.237,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. ZWEB-SOC003
Activiteit: Voetbal
Materiaalgroep Robinia
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind, Puber
Lengte vrije ruimte (cm) 1326
Breedte vrije ruimte (cm) 906
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 117
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Stalen pannaveld 11x7

Het pannaveld van 11x7 is een pannaveld om in te kunnen voetballen in de openbare ruimte. Dit pannaveld is omringt met hekjes van twee meter hoog. De hekken zorgen ervoor dat de voetbal niet wegrolt. Het voetbalveldje heeft afgeronde hoeken en twee dichte pannadoeltjes. Aan beide lange zijde zijn er toegangspoortjes die ook zijn afgesloten met een extra ballenvanger om het wegrollen van de voetbal zo veel mogelijk te voorkomen. De toegangspoortjes, pannadoeltjes en ronde hoeken hebben een accentekleur.

Specificaties stalen pannaveld 11x7

Alle onderdelen van het pannaveld zijn uitgevoerd in gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoat, mogelijk in elke RAL kleur. Het pannaveld is 2 meter hoog en wordt in de grond verankerd. Het pannaveld is 11,00 bij 7,00 meter en de buitenmaten van het pannaveld zijn 13,26 x 9,06 meter.

Waarom betellen bij IJreka speeltoestellen?

Als onze sportkooien en voetbalkooien zijn vandalisme proof ontworpen voor de openbare ruimte. Zowel de grijze als de oranje delen zijn op verzoek te kleuren in elke RAL kleur. Door de gegalvaniseerd stalen basis en de egale poedercoat hebben de voetbalhekken een gegarandeerd mooie uitstraling.

Meer informatie over het stalen pannaveld 11x7?

Heb je vragen over het pannaveld? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel sporttoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!