Pannakooi, 9x7m

Stalen pannnakooi
Op voorraad
Art. Nr.
IP-SOC102
€ 18.275,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IP-SOC102
Activiteit: Voetbal
Materiaalgroep Staal
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind, Puber
Lengte vrije ruimte (cm) 1126
Breedte vrije ruimte (cm) 906
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 99
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Stalen pannakooi 9x7

De pannakooi van 9x7 is een voetbalkooi om in te kunnen voetballen in de openbare ruimte. Deze pannakooi is omringt met hekjes van twee meter hoog. De hekken zorgen ervoor dat de voetbal niet wegrolt. Het voetbalveldje heeft afgeronde hoeken en twee dichte pannadoeltjes. Aan beide lange zijde zijn er toegangspoortjes die ook zijn afgesloten met een extra ballenvanger om het wegrollen van de voetbal zo veel mogelijk te voorkomen. De toegangspoortjes, pannadoeltjes en ronde hoeken hebben een accentekleur.

Specificaties stalen pannakooi 9x7

Alle onderdelen van het pannaveld zijn uitgevoerd in gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoat, mogelijk in elke RAL kleur. De pannakooi is 2 meter hoog en wordt in de grond verankerd. De pannakooi is 9,00 bij 7,00 meter en de buitenmaten van de pannakooi zijn 11,26 x 9,06 meter.

Waarom betellen bij IJreka speeltoestellen?

Als onze sportkooien en voetbalkooien zijn vandalisme proof ontworpen voor de openbare ruimte. Zowel de grijze als de oranje delen zijn op verzoek te kleuren in elke RAL kleur. Door de gegalvaniseerd stalen basis en de egale poedercoat hebben de voetbalhekken een gegarandeerd mooie uitstraling.

Meer informatie over de stalen pannakooi 9x7?

Heb je vragen over de pannakooi? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijkj en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel sporttoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!