Mini schommel

Robinia mini schommel met schommelzitje.


Op voorraad
Art. Nr.
IJ2209R
€ 945,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2209R
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 156
Valhoogte (cm) 80
Breedte vrije ruimte (cm) 440
Lengte vrije ruimte (cm) 235
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 106

Robinia mini schommel

De Robinia mini schommel is een populair speeltoestel onder de jongste kinderen. Op deze schommel kunnen de kinderen zich lang vermaken, zonder dat het te hoog of te eng wordt om te schommelen. De schommel heeft twee Robinia staanders met daartussen het schommelzitje. Met RVS kettingen is het schommelzitje bevestigd aan de palen.

Specificaties Robinia mini schommel

De Robinia mini schommel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van de schommel zijn ruim anderhalf meter hoog en gemiddeld 17 centimeter dik.

De valhoogte van de schommel is 80 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. Vanwege slijtplekken raden wij een valdempende ondergrond aan. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia mini schommel?

Heb je vragen over de Robinia mini schommel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!