Mini Delta klim- zandspel met dak

Robinia klimtoestel met zandtakels en een zandgoot.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2184R
€ 7.765,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2184R
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 316
Valhoogte (cm) 90
Breedte vrije ruimte (cm) 537
Lengte vrije ruimte (cm) 521

Mini Delta Robinia klim- zandspel met dak

De Robinia delta klim-/zandspel is een multifunctioneel speeltoestel voor jonge kinderen. De speeltoestel is een combinatie van verschillende speelonderdelen. Rondom het speeltoestel zijn er zandgootjes en een zandtakel te vinden daardoor kunnen de kinderen lekker spelen met zand. De kinderen kunnen op het centrale platform komen via de gekleurde opstap paaltjes. De speeltoestel is een stukje overdekt door het dakje dat er bovenop zit. 

Specificaties Mini Delta Robinia klim- zandspel met dak

De Robinia delta klim-/zandspel met dak wordt gemaakt van spintvrij Robinia hout net als andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment. Het speeltoestel is ruim drie meter hoog. Rond de speeltoestel zijn er zandgoten geplaatst met gekleurde opstap paaltjes.

De valhoogte van de speeltoestel is 90 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. De  gekleurde PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel langer mee gaat!
Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?
Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Mini delta klim- zandspel met dak?

Heb je vragen over Mini delta klim- zandspel met dak? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!