Mega sportkooi, 39x20m

Mega stalen sportkooi.
Op voorraad
Art. Nr.
IP-SOC302
€ 52.409,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IP-SOC302
Activiteit: Voetbal
Materiaalgroep Staal
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind, Puber
Lengte vrije ruimte (cm) 4126
Breedte vrije ruimte (cm) 2209
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 908
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Stalen mega sportkooi 39x20

De mega sportkooi 39x20 meter is een veld met omheining waarin u verschillende sporten kunt beoefenen. Zoals voetbal, basketbal, handbal etc. De sportkooi is omringt met hekjes van één meter hoog. De hekken zorgen ervoor dat de ballen niet zomaar wegrollen. De mega sportkooi heeft afgeronde hoeken en zes doeltjes en vier baskets. Twee van die doeltjes staan op de breedte en vier van de doeltjes staan op de lengte van het veld. De baskets hangen boven de vier doeltjes die op de lengte van het veld staan. Bij de doeltjes op de breedte is er een doorgang waar u naar binnen en buiten kunt open. De doeltjes en afgeronde hoeken hebben accentiekleuren.

Specificaties stalen mega sportkooi 39x20

Alle onderdelen van de mega sportkooi zijn uitgevoerd in gegalvaniseerd staal en voorzien van poedercoat, mogelijk in elke RAL kleur. De mega sportkooi is 1 meter hoog en worden in de grond verankerd. Het veld is 39,00 bij 20,00 meter n de buitenmaten van de voetbalkooi zijn 41,26 x 22,09 meter.

Waarom bestellen bij IJreka speeltoestellen?

Al onze mega sportkooien en voetbalkooien zijn vandalisme proof ontworpen voor de openbare ruimte. Zowel de grijze als de oranje delen zijn op verzoek te kleuren in elke RAL kleur. Door de gegalvaniseerd stalen basis en de egale poedercoat hebben de hekken een gegarandeerd mooie uitstraling.

Meer informatie over stalen mega sportkooi 39x20?

Heb je vragen over de mega sportkooi? Bij IJreka speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel sporttoestel. Neem contact met ins op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!