Lanterfanter, tweedelig

Robinia tweedelig zit- en evenwichtselement.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2035B
€ 889,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2035B
Leeftijdsgroep Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 116
Valhoogte (cm) 55
Lengte vrije ruimte (cm) 520
Breedte vrije ruimte (cm) 440
Levertijd Levertijd in overleg
Type fundering Montage in de grond

Robinia Lanterfanter

De Robinia Lanterfanter is een zit- en evenwichtselement. Je kunt hem in 1, 2, 3 of 4 delen bestellen. Je kunt hem dus tot 4 delen groot maken, naar eigen wens. De lanterfanter komt vaak voor in een evenwichtsparcours of aan een evenwichtstoestel. Maar ook opzichzelfstaand is de lanterfanter een leuk en uitdagend speeltoestel.

Specificaties Robinia Lanterfanter

De lanterfanter is gemaakt van Robinia hout. Dit is een houtsoort met een natuurlijke vorm, waardoor de speeltoestellen uit deze houtsoort perfect in een natuurlijke omgeving passen. De PE-paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is. Hierdoor gaat het hout langer mee en heeft het speeltoestel dus een langere levensduur. De valhoogte van de lanterfanter is altijd minder dan 60 cm, het speeltoestel kan dus op elke ondergrond geplaatst worden, ook op betontegels. Het Robinia hout is splintervrij geschuurd, hierdoor zijn ze prettig en veilig om vast te pakken.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE paalkapjes in de kleuren groen, geel, rood of blauw. De diameter van de staanders is gemiddeld 17 centimeter.
Alle toestellen worden voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Lanterfanter?

Heb je vragen over de Robinia lanterfanter? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen.