Koebel spelpaneel

Robinia spelpaneel met koebellen voor het maken van muziek.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2030C
€ 1.185,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2030C
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 146
Breedte vrije ruimte (cm) 212
Lengte vrije ruimte (cm) 312
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 7
Type fundering Montage in de grond

Robinia koebel spelpaneel

Het Robinia koebel muziekpaneel is een leuk speeltoestel waar kinderen samen mee kunnen spelen. Tussen de twee robinia staanders hangt een spelpaneel met verschillende koebellen. Door met de stok op de bellen te slaan of tikken, kunnen de kinderen muziek maken en ontdekken welke klanken bij welke koebel horen. De gekleurde paalkapjes maken het toestel nog speelser en duurzamer.

Specificaties Robinia koebel spelpaneel

Het Robinia koebel spelpaneel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van het spelpaneel zijn ongeveer 1,45 meter hoog.

Dit spelpaneel heeft geen valhoogte, omdat het als niet beklimbaar wordt beschouwd. Het mag dus ook op tegels geplaatst worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia spelpanelen?

Heb je vragen over de Robinia spelpanelen? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!