Kabelbaan met startplateau, 20 meter

Robinia kabelbaan met startplateau.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2250RS-20
€ 8.061,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2250RS-20
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind, Puber
Materiaalgroep Robinia
Levertijd Levertijd in overleg
Type fundering Montage in de grond

Kabelbaan met startplateau, 20 meter

Een leuke kabelbaan met als extraatje een startplateau. Je kunt vanaf het plateau springen op het pendelzitje voor meer snelheid, want hoe sneller hoe leuker toch? Met de kabelbaan roetsj je zo naar de overkant, leuke manier om je zelf te verplaatsen van A naar B. De kabelbaan is zeker een leuke toevoeging aan de speeltuin.

Specificaties Kabelbaan met startplateau, 20 meter

De kabelbaan met startplateau wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Deze kabelbaan is 20 meter lang, en heeft als toevoeging een startplateau waar de kinderen van af kunnen springen.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Kabelbaan met startplateau, 20 meter?

Heb je vragen over de kabelbaan met startplateau, 20 meter? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!