Hangmatschommel

Robinia schommelframe met een hangmatschommel.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2203R
€ 2.549,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2203R
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind, Puber, Volwassene
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 287
Valhoogte (cm) 150
Breedte vrije ruimte (cm) 439
Lengte vrije ruimte (cm) 765
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 339

Robinia hangmatschommel

De Robinia hangmatschommel is een uitdagende schommel waar liggend op geschommeld kan worden. Op deze schommel kunnen meerdere kinderen tegelijk spelen. De hangmatschommel heeft een Robinia houten frame met vier staanders. Aan de bovenbalk, tevens van Robinia, is de hangmatschommel opgehangen met RVS kettingen.

Specificaties Robinia hangmatschommel

De Robinia hangmatschommel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van de hangmatschommel zijn ruim tweeënhalf meter hoog en gemiddeld 17 centimeter dik.

De valhoogte van de schommel is 150 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. Vanwege slijtplekken raden wij een valdempende ondergrond aan. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia hangmatschommel?

Heb je vragen over de Robinia hangmatschommel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!