Evenwichtsbalk, 6m

Robinia evenwichtsbalk, zes meter.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2050R-600
€ 737,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2050R-600
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 35
Valhoogte (cm) 35
Lengte vrije ruimte (cm) 600
Breedte vrije ruimte (cm) 322
Levertijd Levertijd in overleg
Type fundering Montage in de grond

Robinia evenwichtsbalk

De Robinia evenwichtsbalk is een evenwichtstoestel dat kan worden gebruikt in een parcours, maar ook los toegepast kan worden. Kinderen ontwikkelen op een leuke manier hun evenwicht en motoriek. De evenwichtsbalk is bevestigd op staanders en is te combineren met bijna elk ander evenwichtstoestel, om zo een uitdagend evenwichtsparcours te maken.

Specificaties Robinia evenwichtsbalk

De Robinia evenwichtsbalk wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De lengte van de balk kan variëren. De evenwichtsbalk heeft gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is minder dan 60 centimeter. Hierdoor kan de evenwichtsbalk op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia evenwichtsbalk?

Heb je vragen over de evenwichtsbalk IJ2050R? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!