Duikelrek, driedelig, hoog

Driedelige duikelrek met RVS duikelstang en Robinia staanders.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2083RH
€ 830,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2083RH
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 170
Valhoogte (cm) 164
Breedte vrije ruimte (cm) 507
Lengte vrije ruimte (cm) 312
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 16
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg
Product downloads

Robinia Driedelig Duikelrek Hoog

De Robinia Driedelig Duikelrek hoog met RVS stang is niet te missen bij een speelplaats. Met de duikelrek kunnen de kinderen hun kunstjes op oefenen en rondjes draaien. Met de driedelige duikelrek kan je lekker met je vrienden tegelijk spelen. Met zijn drieën beleef je drie keer zoveel speelplezier.  De duikelrek hoeft niet alleen maar gebruikt te worden om kunstjes te oefenen maar je kan het ook gebruiken als verzamel plaats om te "hangen" met je vrienden. Deze driedelig duikelrek is de hoge variant dan de andere driedelig duikelrek.

Specificaties Robinia Driedelig Duikelrek Hoog

Het Robinia Dubbel Duikelrek Hoog wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het toestel is 170 centimeter hoog en heeft een vrije ruimte nodig met een oppervlakte van 16 m2. Met een valhoogte van 164 centimeter kan het duikelrek op een goede grasmat of in het zand geplaatst worden.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia Driedelig Duikelrek Hoog

Heb je vragen over het Robinia Driedelig Duikelrek Hoog? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!