Dubbele schommel

Robinia schommelframe met dubbele schommel.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2201R
€ 1.711,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2201R
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 256
Valhoogte (cm) 141
Breedte vrije ruimte (cm) 407
Lengte vrije ruimte (cm) 800
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 32
Type fundering Montage in de grond

Robinia dubbele schommel

De Robinia dubbele schommel is een bekend speeltoestel in de speeltuinen. Op deze schommel kunnen twee personen tegelijk schommelen. De dubbele schommel heeft een Robinia houten frame met vier staanders. Aan de bovenbalk, tevens van Robinia, zijn schommels opgehangen met RVS kettingen.

Specificaties Robinia familieschommel

De Robinia dubbele schommel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van de dubbele schommel zijn ruim tweeënhalf meter hoog en gemiddeld 17 centimeter dik.

De valhoogte van de schommel is 146 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. Vanwege slijtplekken raden wij een valdempende ondergrond aan. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia dubbele schommel?

Heb je vragen over de Robinia dubbele schommel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!