Dubbele kabelbaan met startplateau, 30 meter

Kabelbaan voor twee personen met startplateau. 30 meter.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2250RDS-30
€ 14.184,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2250RDS-30
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind, Puber
Materiaalgroep Robinia
Levertijd Levertijd in overleg
Type fundering Montage in de grond

Dubbele kabelbaan met startplateau, 30 meter

Een wedstrijdje doen met je vrienden wie het snelst aan de overkant is? Dat kan met ons dubbele kabelbaan baan! Dit is niet zomaar een standaard kabelbaan maar eentje met een startplateau. Je kunt er vanaf springen op het zitje of een aanloop nemen voor nog meer snelheid. Hoe sneller hoe leuker toch? Met de dubbele kabelbaan beleef je dubbel zo veel plezier met je vrienden.

Specificaties Dubbele kabelbaan met startplateau, 30 meter

De dubbele kabelbaan met startplateau wordt net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De kabelbaan is 30 meter lang en is geschikt voor twee personen. 

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Dubbele kabelbaan met startplateau, 30 meter?

Heb je vragen over Dubbele kabelbaan met startplateau, 30 meter? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!