Dubbel duikelrek, hoog

Tweedelig duikelrek met RVS duikelstangen en Robinia staanders, hoge variant.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2082RH
€ 668,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2082RH
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 170
Valhoogte (cm) 144
Breedte vrije ruimte (cm) 375
Lengte vrije ruimte (cm) 312
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 11.49
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg
Product downloads

Dubbel duikelrek, hoog

De Robinia Tweedelig Duikelrek met RVS stang is niet te missen bij een speelplaats. Met de duikelrek kunnen de kinderen hun kunstjes op oefenen en rondjes draaien. Met de tweedelige duikelrek kan je lekker met je vrienden tegelijk spelen. Met zijn tweeën beleef je twee keer zoveel speelplezier.  De duikelrek hoeft niet alleen maar gebruikt te worden om kunstjes te oefenen maar je kan het ook gebruiken als verzamel plaats om te "hangen" met je vrienden. Deze tweedelige duikelrek is een hogere variant dan de standaard tweedelig duikelrek.

Specificaties Dubbel duikelrek, hoog

Het Robinia Dubbel Duikelrek wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het toestel is 170 centimeter hoog en heeft een vrije ruimte nodig met een oppervlakte van 12 m2. Met een valhoogte van 144 centimeter kan het duikelrek op een goede grasmat of in het zand geplaatst worden.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Dubbel duikelrek, hoog?

Heb je vragen over de Duikelrek, tweedelig, hoog? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!