Driepunts speelhuisje

Speelhuisje met drie robinia palen tegen elkaar.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2039
€ 1.186,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2039
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 206
Valhoogte (cm) 30
Breedte vrije ruimte (cm) 481
Lengte vrije ruimte (cm) 489
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 23

Robinia Driepunts Speelhuisje

Het Driepunts Speelhuisje wordt gemaakt van Robinia houten palen. Deze hebben een natuurlijke uitstraling en passen daarom goed bij de omgeving. Kinderen kunnen met andere takken het speelhuisje nog dichter maken. De gekleurde PE paalkapjes zorgen voor nog meer speelplezier.

Specificaties Robinia Driepunts Speelhuisje

Het Robinia Driepunts Speelhuisje wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter en staan met z'n drieën rechtovereind tegen elkaar aan. 

De valhoogte is bij dit toestel 30 centimeter, waardoor het speeltoestel op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst mag worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia Driepunts Speelhuisje?

Heb je vragen over het Robinia driepunts speelhuisje? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!