Driedelig duikelrek

Driedelig duikelrek met RVS duikelstangen en Robinia staanders.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2083R
€ 612,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2083R
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 123
Valhoogte (cm) 115
Breedte vrije ruimte (cm) 502
Lengte vrije ruimte (cm) 310
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 16
Type fundering Montage in de grond

Robinia Driedelig Duikelrek

Het Robinia Driedelig Duikelrek met RVS duikelstang is een onmisbaar speeltoestel in je speeltuin of speelplaats. Naast kunstjes oefenen en rondjes draaien kunnen, vooral meiden, duikelrekken ook gebruiken als verzamelplaats om te kletsen. Bij dit duikelrek kan je zelfs met z'n drieën naast elkaar spelen!

Specificaties Robinia Driedelig Duikelrek

Het Robinia Dubbel Duikelrek wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het toestel is 121 centimeter hoog en heeft een vrije ruimte nodig met een oppervlakte van 16 m2. Met een valhoogte van 115 centimeter kan het duikelrek op een goede grasmat of in het zand geplaatst worden.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia Driedelig Duikelrek

Heb je vragen over het Robinia Driedelig Duikelrek? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!