Draaischijf spelpaneel

Robinia spelpaneel met gekleurde draaischijf.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2030B
€ 1.185,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2030B
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 146
Breedte vrije ruimte (cm) 317
Lengte vrije ruimte (cm) 212
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 7
Type fundering Montage in de grond

Robinia draaischijf spelpaneel

Het Robinia draaischijf paneel is een leuk speeltoestel waar kinderen samen mee kunnen spelen. Tussen de twee robinia staanders hangt een draaibaar, kunststof wiel. Door hieraan te draaien kunnen kinderen kleuren leren en ontdekken wat er gebeurt als je heel hard draait. De gekleurde paalkapjes maken het toestel nog speelser en duurzamer.

Specificaties Robinia draaischijf spelpaneel

Het Robinia draaischijf spelpaneel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van het spelpaneel zijn ongeveer 1,45 meter hoog.

Dit spelpaneel heeft geen valhoogte, omdat het als niet beklimbaar wordt beschouwd. Het mag dus ook op tegels geplaatst worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia spelpanelen?

Heb je vragen over de Robinia spelpanelen? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!