Betonbuis, 2.4m

Deels begraven kruipbuis van beton voor in een speeltuin, 2,4 meter.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2026-01.1
€ 965,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2026-01.1
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind, Puber
Materiaalgroep Overig
Hoogte toestel (cm) 131
Valhoogte (cm) 131
Lengte vrije ruimte (cm) 554
Breedte vrije ruimte (cm) 446
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 23
Levertijd Levertijd in overleg
Type fundering Montage in de grond

Betonbuis voor in de speeltuin

Deze deels begraven rioolbuis voor de speeltuin is geschikt voor alle leeftijden. De betonbuis wordt tot maximaal halverwege de buis begraven, zodat de tunnel niet beklimbaar is voor kinderen. De kruipbuis is verkrijgbaar in verschillende lengtes en zorgt voor een spannende verstopplek in de speeltuin of op het schoolplein.

Specificaties betonbuis

De betonbuis is gemaakt van ongewapend beton en heeft een standaard lengte van 2,5 meter. De binnendiameter van de buis is 1 meter. Door de buizen te koppelen kan een tunnel van wel 9,6 meter lang gemaakt worden. Allemaal standaard met certificaat en logboek! De betonbuis is niet volledig glad en voelt ruw aan.

Waarom bestellen bij IJreka speeltoestellen?

Al onze speeltoestellen worden standaard geleverd met certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de betonbuis?

Heb je vragen over de betonbuis? Bij IJreka speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!