Wip, 4-zits

WaxedWood wipwap voor vier personen.

Levertijd in overleg
Art. Nr.
IJ2002
€ 1.004,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2002
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep WaxedWood
Hoogte toestel (cm) 112
Valhoogte (cm) 104
Breedte vrije ruimte (cm) 220
Lengte vrije ruimte (cm) 603
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 13

WaxedWood grenen 4-zits wipwap

De WaxedWood grenen 4-zits wip is een leuke toevoeging voor speeltuinen en schoolpleinen. Met vier personen om-en-om de lucht in, of balans zoeken en evenwicht houden. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving!

Specificaties WaxedWood grenen 4-zits wipwap

De WaxedWood grenen 4-zits wipwap wordt, net als de andere WaxedWood speeltoestellen, gemaakt van ge“»mpregneerd en gelamineerd grenen. De balk is 4 meter lang en heeft een diameter van 22 centimeter.

De valhoogte van de wip is net iets meer dan 1 meter, waardoor het toestel niet op elke ondergrond geplaatst kan worden. Samen met het RVS scharnier zorgen de PE paalkapjes ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze WaxedWood grenen speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit gelamineerd en ge“»mpregneerd grenen, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 10 jaar!

Meer informatie over de WaxedWood grenen 4-zits wipwap?

Heb je vragen over de WaxedWood grenen 4-zits wipwap? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!