Trimbaan onderdeel, overspringbalk

Robinia balk als springparcours.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ5060F
€ 375,00

Robinia trimbaan onderdeel, overspringbalk

Het onderdeel overspringbalk is een klassiek toestel in een trimbaan. Het toestel helpt je met het trainen van behendigheid, coördinatie en snelheid. De springbalk is gemaakt van Robinia hout. De overspringbalk kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.

Specificaties Robinia trimbaan onderdeel, overspringbalk

De Robinia overspringbalk wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De balk heeft gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte is bij dit toestel is onder de 60 centimeter. Dit sporttoestel kan dus geplaatst worden op elke ondergrond, en dus ook op betontegels. De PE paalkap zorgt ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Dit sporttoestel kan ook geleverd worden als speeltoestel. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimbaan onderdeel, overspringbalk?

Heb je vragen over de Robinia overspringbalk? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5060F
Korte Omschrijving

Robinia balk als springparcours.

Hoogte toestel (cm) 42
Valhoogte (cm) 42
Leeftijdsgroep Puber, Volwassene
Breedte vrije ruimte (cm) 343
Lengte vrije ruimte (cm) 653
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 19.7
Materiaalgroep Robinia
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Trimbaan onderdeel, overspringbalk
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!