Trimbaan onderdeel, optrektoestel

RVS stang tussen Robinia staanders als optrekoefening.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ5060G
€ 395,00

Robinia trimbaan onderdeel, optrektoestel

Het onderdeel optrektoestel is een trimtoestel wat uitermate geschikt is als uitdagend speeltoestel voor het trainen van kracht en motoriek. Dit toestel kan ook los geplaatst worden buiten de trimbaan. Het optrektoestel bestaat uit twee Robinia staanders met een RVS stang. Het optrektoestel kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.

Specificaties Robinia trimbaan onderdeel, optrektoestel

Het Robinia optrektoestel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De palen hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte is bij dit toestel is boven de 150 centimeter. Dit sporttoestel moet dus op voldoende valdempende ondergrond geplaatst worden. De PE paalkap zorgt ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Dit sporttoestel kan ook geleverd worden als speeltoestel. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimbaan onderdeel, optrektoestel?

Heb je vragen over het Robinia optrektoestel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5060G
Korte Omschrijving RVS stang tussen Robinia staanders als optrekoefening.
Hoogte toestel (cm) 202
Valhoogte (cm) 172
Leeftijdsgroep Puber, Volwassene
Breedte vrije ruimte (cm) 317
Lengte vrije ruimte (cm) 442
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 11.8
Materiaalgroep Robinia
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Trimbaan onderdeel, optrektoestel
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!