Trimbaan onderdeel, hordeloop

Robinia hekjes als springparcours.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ5060B
€ 1.176,00

Robinia trimbaan onderdeel, hordeloop

Het onderdeel hordeloop is een klassiek onderdeel van de trimbaan. Het toestel helpt je met het trainen van behendigheid, coördinatie en kracht. Het trimparcours onderdeel is gemaakt van Robinia hout. De hordeloop kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.

Specificaties Robinia trimbaan onderdeel, hordeloop

De Robinia hordeloop wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter en de ligger heeft gemiddeld een diameter van 12 centimeter.

De valhoogte is bij dit toestel onder de 60 centimeter. Dit sporttoestel kan geplaatst worden op elke ondergrond, en dus ook op betontegels. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het sporttoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia sporttoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Dit sporttoestel kan ook geleverd worden als speeltoestel. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimbaan onderdeel, hordeloop?

Heb je vragen over de Robinia hordeloop? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een sporttoestel voor buiten. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5060B
Korte Omschrijving Robinia hekjes als springparcours.
Hoogte toestel (cm) 52
Valhoogte (cm) 52
Leeftijdsgroep Puber, Volwassene
Breedte vrije ruimte (cm) 423
Lengte vrije ruimte (cm) 1033
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 40.5
Materiaalgroep Robinia
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Trimbaan onderdeel, hordeloop
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!