Trimbaan onderdeel, evenwichtsbalk

Robinia evenwichtsbalken in een zigzag als evenwichtsparcours.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ5060E
€ 950,00

Robinia trimbaan onderdeel, evenwichtsparcours

Het onderdeel evenwichtsparcours is een meer eenvoudige en laagdrempelige oefening van de trimbaan. de oefening helpt je met het trainen van balans en coördinatie. De evenwichtsbalken liggen schuin tegen elkaar aan om de oefening iets uitdagender te maken. Het evenwichtsparcours kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.

Specificaties Robinia trimbaann onderdeel, evenwichtsparcours

Het Robinia evenwichtsparcours wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De palen hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte is bij dit toestel is onder de 60 centimeter. Dit sporttoestel kan dus geplaatst worden op elke ondergrond, en dus ook op betontegels. De PE paalkap zorgt ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Dit sporttoestel kan ook geleverd worden als speeltoestel. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimbaan onderdeel, evenwichtsparcours?

Heb je vragen over het Robinia evenwichtsparcours? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5060E
Korte Omschrijving Robinia evenwichtsbalken in een zigzag als evenwichtsparcours.
Hoogte toestel (cm) 52
Valhoogte (cm) 52
Leeftijdsgroep Puber, Volwassene
Breedte vrije ruimte (cm) 539
Lengte vrije ruimte (cm) 1079
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 42
Materiaalgroep Robinia
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Trimbaan onderdeel, evenwichtsbalk
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!