Trimbaan onderdeel, bokspringpalen

Robinia stappaaltjes dat gebruikt kan worden als bokspring- en slalomparcours.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ5060D
€ 525,00

Robinia trimbaan onderdeel, bokspring

Het onderdeel bokspring is een multifunctionele oefening. Het toestel helpt je met het trainen van de behendigheid, coördinatie en snelheid. De Robinia palen kunnen gebruikt worden als bokspring palen of gebruikt worden als slalomparcours. De bokspring kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.

Specificaties Robinia trimbaan onderdeel, bokspring

De Robinia bokspring wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De palen hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte is bij dit toestel is 77 centimeter. Dit toestel moet dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat of valdempende ondergrond. De PE paalkap zorgt ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Dit sporttoestel kan ook geleverd worden als speeltoestel. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimbaan onderdeel, bokspring?

Heb je vragen over de Robinia bokspring? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5060D
Korte Omschrijving Robinia stappaaltjes dat gebruikt kan worden als bokspring- en slalomparcours.
Hoogte toestel (cm) 77
Valhoogte (cm) 77
Leeftijdsgroep Schoolkind, Puber, Volwassene
Breedte vrije ruimte (cm) 317
Lengte vrije ruimte (cm) 981
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 29
Materiaalgroep Robinia
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Trimbaan onderdeel, bokspringpalen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!