Trimbaan compleet

Robinia trimbaan compleet met alle toestellen.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ8001
€ 4.651,00

Robinia trimbaan, compleet

Om een trimbos, trimparcours, of trimpark te maken is het Robinia trimbaan perfect. Met de natuurlijke uitstraling van het hout, past de baan perfect in een natuurlijk omgeving. Met de trimbaan train je onder andere je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. De trimbaan bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Het onderdeel slingertouw is een uitdagend onderdeel van de trimbaan. Zonder je benen naar boven klimmen of ergens overheen slingeren. Het trimparcours onderdeel is gemaakt met een Robinia houten frame. Aan de bovenbalk hangt een met staal versterkt touw. Het slingertouw kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.
  • Het onderdeel hordeloop is een klassiek onderdeel van de trimbaan. Het toestel helpt je met het trainen van behendigheid, coördinatie en kracht. Het trimparcours onderdeel is gemaakt van Robinia hout. De hordeloop kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.
  • Het onderdeel buikspieroefening is een onmisbaar toestel in een trimparcours. Het toestel helpt je met het trainen van de rechte en schuine buikspieren. Het trimparcours onderdeel is gemaakt van Robinia hout. De buikspieroefening kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.
  • Het onderdeel bokspring is een multifunctionele oefening. Het toestel helpt je met het trainen van de behendigheid, coördinatie en snelheid. De Robinia palen kunnen gebruikt worden als bokspring palen of gebruikt worden als slalomparcours. De bokspring kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.
  • Het onderdeel evenwichtsparcours is een meer eenvoudige en laagdrempelige oefening van de trimbaan. de oefening helpt je met het trainen van balans en coördinatie. De evenwichtsbalken liggen schuin tegen elkaar aan om de oefening iets uitdagender te maken. Het evenwichtsparcours kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.
  • Het onderdeel overspringbalk is een klassiek toestel in een trimbaan. Het toestel helpt je met het trainen van behendigheid, coördinatie en snelheid. De springbalk is gemaakt van Robinia hout. De overspringbalk kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.
  • Het onderdeel optrektoestel is een trimtoestel wat uitermate geschikt is als uitdagend speeltoestel voor het trainen van kracht en motoriek. Dit toestel kan ook los geplaatst worden buiten de trimbaan. Het optrektoestel bestaat uit twee Robinia staanders met een RVS stang. Het optrektoestel kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.

Specificaties Robinia trimparcours, compleet

Het Robinia trimbaan wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Dit toestel is gecertificeerd als sporttoestel. De baan kan ook in de buurt bij andere speeltoestellen staan. In dit geval krijg je een certificaat en logboek.

De maximale valhoogte van de baan is 172 centimeter bij het optrektoestel. De baan kan ik gewenste volgorde geplaatst worden. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop van de palen niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus de baan, langer mee gaat.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

De sportonderdelen van deze baan kunnen ook geleverd worden als speeltoestellen. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimbaan, compleet?

Heb je vragen over de Robinia trimbaan? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ8001
Korte Omschrijving Robinia trimbaan compleet met alle toestellen.
Hoogte toestel (cm) 202
Valhoogte (cm) 172
Leeftijdsgroep Puber, Volwassene
Breedte vrije ruimte (cm) 0
Lengte vrije ruimte (cm) 0
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 187.9
Materiaalgroep Robinia
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Trimbaan compleet
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!